• MPHS School Schedules Daily:

                1st Hour                                   71 Minutes                                          7:53 – 9:04

                2nd Hour                                  71 Minutes                                          9:11 – 10:28

                3rd Hour (1st)                           71 Minutes                                          10:35 – 11:46

                1st Lunch                                  30 Minutes                                          10:35 – 11:05

                3rd Hour (2nd)                          71 Minutes                                          11:10 - 12:21

                2nd Lunch                                 30 Minutes                                          11:51 – 12:21

                4th Hour                                   71 Minutes                                          12:28 – 1:39

                5th Hour                                   71 Minutes                                          1:46 – 2:57

      

    Two-Hour Delay Schedule:

    (Lunch is determined by the 2nd Hr. teacher)

                1st Hour                                   44 Minutes                                          9:53 – 10:37

                2nd Hour                                  45 Minutes                                          10:44 – 11:29

                1st Lunch                                  30 Minutes                                          10:44 – 11:14

                2nd Lunch                                 30 Minutes                                          11:34 – 12:04

                2nd Hour                                   45 Minutes                                          11:19 - 12:04

                3rd Hour                                   44 Minutes                                          12:11 – 12:55

                4th Hour                                   54 Minutes                                          1:02 – 1:56

                5th Hour                                   54 Minutes                                          2:03 – 2:57